Lucka nummer 18: ” När jag valde att börja blogga”

Jag hittade en länk till Johanna Kajsons julkalender. Bestämde mig för att hänga på.

Alla luckor i årets kalender handlar om viktiga val i livet.

Det var ganska många år sedan nu. Jag hade bestämt mig för att börja blogga när jag fyllde 50. En av huvudtankarna va att det finns lika många år mellan 50 och 80 som mellan 20 och 50 och dessa år är precis lika värdefulla och kan fyllas med meningsfulla sysslor och tankar.

Istället för att lägga bloggen på något bra webbhotell la jag den på en privat server vilket visade sig vara ett dåligt val. Servern låg nere titt som tätt och det blev ingen reda alls.

I mars 2006 började jag blogga på Aftonbladet som på den tiden hade en bloggportal för privatpersoner. Jag bloggade där ett bra tag innan jag bytte till en annan bloggportal som visade sig vara rätt oseriös. Vi blev osams om olämplig reklam som han la upp på min blogg och han raderade den utan förvarning.

Då bestämde jag mig för att köpa mig en egen domän som jag kunde ha kontroll över och själv bestämma vad som skulle stå där. Första inlägget la jag upp den 30:e september 2008.

*Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2018, Länkat från Krakas halvsekelblogg, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *