Bokbloggsjerka 4-7 januari

Bokbloggsjerka handlar, som det låter, om böcker. Varje fredag till måndag skriver ett antal bloggare utifrån en given fråga. Veckans fråga: Har du upptäckt en ny genre/författare under 2018? Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.Om du klickar på länken hittar du de andra som också svarat på frågan.

Annika har nystartat sin bokbloggsjerka och givetvis vill jag hänga på även denna gång. Eftersom jag missade starten så bloggar jag ikapp lite i efterskott.

Jag har äntligen kommit mig för att börja läsa biografier, i första hand självbiografier. Först ut var Linn Ullman med sin bok De oroliga.

De oroliga handlar om Linns uppväxt dels med sin mamma Liv, dels med pappa Ingemar, den kände regisören. En fascinerande inblick i ett annorlunda liv.

Det här inlägget postades i Böcker, Bokbloggsjerka 2019. Bokmärk permalänken.

4 svar på Bokbloggsjerka 4-7 januari

 1. Znogge skriver:

  Just biografier är jag inte speciellt förtjust i. Vet inte varför men så är det bara. Dock undviker jag dem inte helt 😉

  Kram

  • Kraka skriver:

   Jag har inte heller riktigt funnit mig tillrätta med biografier. Men nu har jag hittat ett antal personer jag är nyfiken på så 2019 blir nog (kanske) biografiernas år för mig.

   Kram

 2. Mösstanten skriver:

  Jag läser inte så mycket biografier, men en och annan har det blivit. Jag köpte en på bokmässan i Linköping. Den handlar om Katarina Jagellonica men den ligger ännu oläst.

  • Kraka skriver:

   Jag är ju mest en deckar- och spänningsläsare. Men det finns en del personer jag är nyfiken på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *