Blev inspirerad av en skyltning i en affär där man ställt upp en kokbok med tomatbröd uppslaget. Det skulle vara hela, skalade tomater på burk i brödet. Mer minns jag inte.
Jag valde att ha hela, konserverade, körsbärstomater. I övrigt improviserade jag lite. Det blev bra.
Gjorde en enda, stor, limpa. Nu har jag delat den i fyra delar och lagt tre av dem i frysen. Imorgon blir det tomatbröd till frukostkaffet.
Mmm… Så gott! Det var länge sedan jag bakade matbröd tyvärr. Snart dags känns det som.
Kram och god morgon!
När man äter sitt eget vet man vad som är i. Antagligen blir det godare också.
Nu blev jag riktigt sugen på hembakat matbröd. Det har jag inte gjort på många år. Här äter jag Pågens lingonlimpa varenda dag, men i frysen finns alltid långfranska ifall jag skulle bli sugen på en rostad smörgås.
Ha en fin fredag!
Kram, Ingrid
Tomatbröd har jag aldrig hört talas om förut! Men jag har faktiskt bakat mitt grovbröd idag, blev så sugen på det igår kväll…
Kram, Monica