Vad gör jag ens där – Bloggutmaning i mars 29

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i mars med en fråga att besvara varje dag.


Jag är den på stranden som…

På stranden sitter jag i skuggan och läser. Man kan ju undra varför jag ens befinner mig på stranden, men jag tycker om luften vid vatten. Trivs med att höra de där ljuden som vatten ger ifrån sig lite beroende på vad slags vatten det är. Porlandet från en bäck, bruset från ett vattenfall eller kluckandet av vågor som slår mot strandkanten.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i mars 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Vad gör jag ens där – Bloggutmaning i mars 29

 1. Znogge skriver:

  Själv är jag precis tvärtom! Jag trivs som fisken i vattnet när jag sitter i min brassestol och njuter av solen och en bra bok. Badar gör jag om det är 17 grader och mer så i höstas badade jag in i september. Att sitta där i min stol ger mig maximal avkoppling helt enkelt.

  Befriande nog är vi alla olika och vi gör precis som vi vill. Vi kan i alla fall vara överens om att ljudet från vattnet har något visst.

  Kram och god kväll!

 2. Ingrid skriver:

  Det är precis just därför jag gillar att vara vid stranden!
  Kram, Ingrid

 3. Mösstanten skriver:

  Skuggan är min favoritplats men det är något särskilt med vatten. Att titta ut över vatten är rogivande och läkande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *