Falleri, fallera, fallerjag – Bloggutmaning i mars 28

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i mars med en fråga att besvara varje dag.

Senaste gången jag ramlade var…

Torsdagen den 7 februari, strax efter klockan 15. Jag var på väg till T-banan för att åka in till stan och träffa en kompis jag inte sett på länge. Vi hade inte setts sedan 26 juli 2016.

Det var äntligen barmark på gården efter en längre tid av iskaos. Jag gick ganska raskt, men när jag skulle gå på gångbron över Norgegatan var det slut på det roliga. Det var isgata och jag halkade och föll på mitt ena knä.

Jag hade sedan svårt att gå i flera veckor, knät var svullet, gjorde ont och var helt blåsvart. Ni ska slippa se bilden, men jag har faktiskt en sådan som jag tog ifall det skulle bli ett försäkringsärende. Men efter ungefär en månad var jag återställd igen.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i mars 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Falleri, fallera, fallerjag – Bloggutmaning i mars 28

 1. Ingrid skriver:

  Vilken tur att du klarade dig med ett svullet knä och inte bröt dig.
  Isen är verkligen förrädisk!
  Kram, Ingrid

 2. Aj låter smärtsamt :(. Denna is alltså, man kan verkligen göra sig så illa på den :(.

 3. Mösstanten skriver:

  Otur! När man tror att all is är borta, när man inte är vaksam längre. Skönt att höra att du är återställd nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *