Då kände jag äkta glädje – Bloggutmaning i mars 10, frågor jag inte hann

I mars hade Orsakullan, Madeleine, en bloggutmaning med en fråga att besvara varje dag. Det är inte helt lätt att hinna med att göra alla frågor i tid om man, som jag, arbetar skift. Det blev helt enkelt några frågor kvar.

10. När jag mötte glädjen…

Den 20 augusti klockan 21:42 mötte jag mitt livs största glädje. Min son Fredrik föddes.
När undersköterskan, eller om hon var sjukvårdsbiträde, kom in med kaffebrickan och utbrast: ” Usch vad du ser ensam ut!” tittade jag förvirrat på henne och tänkte: ”Vad pratar människan om? Jag har ju ett barn, jag kan väl aldrig mer vara ensam.”

 

 

Jag kommer att besvara frågorna jag har kvar vartefter, kanske inte i kronologisk ordning. De dyker upp lite när det passar mig och jag har tid över. Just nu är följande frågor obesvarade.

8. Därför ogillar jag…

9. När jag mötte sorgen…

12. Jag blir arg när…

19. Min allra bästa kompis…

26. Jag tycker språk är…

Mina svar har en egenkategori, Bloggutmaning i mars 2019. Där hittar du alla mina svar.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i mars 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *