Tvärstopp i maskineriet

Även denna morgon gick jag upp tidigt för att ta tag i dagen, åka till stugan och jobba. Men det blev tvärstopp. Jag är så sliten efter våren och hela min kropp, och för all del kanske även själen, protesterade. Jag fick ont i magen. Det vägrade gå över och jag bäddade ner mig igen. Är det något jag behöver just nu så är det total vila.

När jag gick upp, mitt på dagen, insåg jag att jag missat en solig dag. Men så fick det vara. Jag behöver baravaratid just nu.

Fixade lite hemmaadministration, men bara lite. Drack kaffe, åt lite och lyssnade på bok. Funderade på vad jag ska göra för att ladda mitt batteri. Just nu är det på rött och jag går på reservkraften.

 

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Tvärstopp i maskineriet

  1. Ingrid skriver:

    Det låter ju inte alls bra! Hoppas du hittar något som kan ge dig den energi du så väl behöver.
    Varm kram!
    /Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *