Inte det jag tänkt mig, men skapligt okej ändå

När jag väl bestämt mig för hur jag ville ta tag i dagen gick det fort att komma iväg. Jag skulle åka till ett trevligt café jag känner till och sedan promenera vid Mälarens vatten. Sitta ner på en bänk och läsa en stund. Det skulle nog få mig att må bättre. Eller få mer ork.

Men det dröjde inte länge innan jag insåg att det var ett stort misstag. Hamnade i bilkö som gick i mellan 5 och 10 km/h. Mestadels närmare 5.
Jag var fast på vägen och det dröjde länge innan jag kunde svänga av. Men åka hem var helt uteslutet. Det var köer också åt det hållet. Men jag lyckades ta mig till Bromma blocks.

Började med att köpa vin, två flaskor och två små rödvinsförpackningar, de där med 2 deciliter i. Sedan gick jag in i gallerian.

Letade snabbt upp det ställe jag visste man kan få en riktig bakelse på. Inte för att en fikastund inne i ett köpcentrum kunde ersätta mina ursprungsplaner, men jag är så trött på dessa kaffehus med sitt begränsade sortiment.


Satt ganska länge, lyssnade på en bok. Sedan gick jag runt lite. Köpte en flaska schampo och ett pennfodral, något jag funderat på ett tag.

Gick sedan till bilen och ställde om P-skivan och gick till Stora Coop och köpte diverse grönsaker till en sallad. Kostade på mig en lite dyrare dressing också.

När jag kom hem fick pojkarna mat och sedan skar jag ihop min sallad. Gick ut på balkongen och satte mig. Funderade på hur jag ska lägga upp sommaren. Måste få upp ångan lite. Men ibland känns det som om jag skulle behöva sova dygnet runt i flera veckor.

Satt på balkongen, lyssnade på en ljudbok och åt. Det skymde och blev lite kyligt och jag gick in. Jag tycker om min balkong, tycker om att sitta där. Men snart måste vi flytta ut till landet…

En enkel sallad. Isbergssallad, gurka, tomat, champinjoner, paprika och krutonger med vitlökssmak. Chardonnay från Australien. Gott!

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte det jag tänkt mig, men skapligt okej ändå

  1. Znogge skriver:

    Balkonger är mysiga men det är mysigt med en stuga också. När man väl är ledig kan man behöva hämta andan ett tag innan man tar krafttag.

    Kram och trevlig onsdag!

  2. Pingback: Sommaronsdag i juni – Kan list och listning månne få mig att komma igång | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *