Sommarmåndag

Ännu en sovmorgon och sedan en dag ganska lik den igår, i alla fall den delen som jag tillbringade i stugan.

Morgonkaffe i solen, katterna var ute med sökte sig till skuggan och sedan ville de gå in. Efter frukosten fortsatte jag mitt projekt på baksidan av huset. Det  kommer att ta tid. Men det går framåt.

Bar iväg en kasse till återvinningen och fortsatte sedan med mitt trädgårdsarbete. Gjorde ett avbrott för lunch, en enportionsrätt från Dafgårds. Sedan en stund till i trädgården. Men det var enormt varmt. Insåg att jag behövde en vilopaus av större mått. Fick bli en stund på sängen.

Fortsatte sedan igen med trädgården och plockade därefter ihop det jag skulle ha med hem. Min son skulle hämta mig.

Vattnade och hann med ytterligare en stund trädgårdsarbete. Sedan kom han då äntligen och jag samlade ihop mina pojkar och burade dem. Lucas visade tydligt att han var missnöjd med att lämna landet. Men nu verkar han ha glömt det och är precis lika nöjd med att vara hemma som i stugan.

När jag kom hem fixade jag så katterna kom i ordning och fick det de behövde. Sedan tog jag ett bad. Nu är det sovdags för imorgon ska jag upp tidigt.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sommarmåndag

  1. Znogge skriver:

    Vilken intensiv trädgårdsdag men flitigt det var du. Är det så pass varmt så behöver man en paus på dagen.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *