Sitt vackert – Bloggutmaning i juli 6

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i juli med en fråga att besvara varje dag.

 

På min balkong, uteplats eller trädgård så finns det…

Sittmöbler och bord.

På balkongen finns en soffa och ett bord. Jag har en inglasad balkong så de står där året runt. Jag sitter inte där jätteofta numera sen jag köpte stugan. Men det händer. Speciellt på våren och hösten.

På uteplatsen vid stugan finns ett bord och ett gäng stolar. Gjorda i plast. De är inte i det bästa chick och ska väl bytas ut med tiden. Jag fick dem på köpet när jag köpte stugan.

I trädgården har jag ett par solstolar att ligga/sitta i. Är ingen solmänniska, men det är skönt att ligga och vila ibland.

Jag har planer på ett par nya, stationära, sittplatser i trädgården. Kan nog bli nästa sommar. Tills dess får man flytta på möblerna som finns ifall man vill sitta på någon annan plats än där de finns.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i juli 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Sitt vackert – Bloggutmaning i juli 6

 1. Ingrid skriver:

  Man får vara tacksam de få gånger om året det går att sitta ute. I dag har det varit skönt, men det ser ut att bli en paus på utevistelserna ett tag nu igen.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, man får vara glad för de soliga stunderna. Nu hoppas jag att morgondagen blir bra så jag kan få lite gjort i trädgården. Idag har hela dagen gått åt till annat.
   Ha en fin lördagskväll!
   Kram

 2. Det låter väldigt mysigt där och att ha två möjligheter för uteutrymme och ladda batterierna låter onekligen mysigt :).

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt. På vintern brukar jag ha balkongen lite som extra kylskåp också.
   Stugan är mitt paradis på jorden. Jag älskar att vara här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *