Fem en fredag v. 27 (igen): Sommar

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

Elisamatilda skriver: ” Jag har varit en vecka före ett tag, och jag tror inte någon märkte att förra veckans Fem en fredag benämndes som vecka 27? Jag insåg mitt misstag när jag tittade i vår semesterplanering på jobbet och något klickade till i huvudet att det blivit fel. Så det får vara vecka 27 den här veckan också, och då helt rätt… 🙂 ”

Jag ser dessutom att det är 6 frågor den här veckan. Fråga 5 var med förra gången också.

 

 1. Vad är en riktig sommarfrukost för dig?
 2. Vad är något du gör på sommaren men aldrig annars?
 3. Är du en fisk bland vågor eller håller dig på land?
 4. Har du någon gång varit turist i din egen stad?
 5. Vilken fråga ställer du dig varje dag?
 6. Vad ser du fram emot mest med den här sommaren?

 

 1. Min frukost är inte olika beroende på årstiden. Det blir lite som det blir. Men kaffe finns alltid med.
 2. Vet inte. Bor i stugan kanske.
 3. Jag tycker inte om att bada ute. Bara om det är pool.
 4. Inte planerat. Så svaret blir nog nej.
 5. Den frågan besvarade jag förra veckan.
 6. Min son och jag ska åka på Norbegsfestivalen. Det ska bli roligt. Det är alltid roligt att göra saker tillsammans med honom.
  Jag såg fram mot att åka på Ekofilosofiska sommarakademin. Tyvärr har den blivit inställd på grund av för få deltagare.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Fem en fredag v. 27 (igen): Sommar

 1. Znogge skriver:

  Min frukost är inte heller säsongsberoende utan jag äter det som jag gillar. Enklast så 😀

  Kram och god lördag!

 2. Paula skriver:

  Nu gjorde du mig nyfiken. Måste googla på Ekofilosofiska akademin…
  Ha en skön sommarhelg

  • Kraka skriver:

   Ekofilosofiska föreningens sommarakademi heter det. Tyvärr inställt både förra året och i år. Men i oktober och april har man ekofilosofisk verkstad med diskussioner. Temat i oktober blir Kunskap i en orolig tid, precis som vi skulle haft på akademin. Verkstadsträffarna blir snabbt fullbokade så vill du kkomma så är det läge att anmäla sig snart. Jag kommer i oktober.

 3. Helen skriver:

  Så kul att göra något tillsammans med sonen! Jag hoppas du får en härlig sommar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *