Kraschat totalt

Alarmet väckte mig 03:30 och efter lite snooze gick jag upp en kvart senare. Drack kaffe och åt en macka. Ville hinna iväg innan trafiken tjockade till sig och åkte 04:30.
Det var redan mängder med bilar på vägen, men inga köer.

Jag var framme 06:02, nästan en timme för tidigt. Fällde sätet och sov en stund. Klockan 07:00 skulle jag lämna bilen på service.

Medan jag väntade hann jag titta på allt möjligt. Uppsala Nya Tidning, något TV-program där bland annat G W var med och jag hann gå runt och kolla in bilar av olika slag.

Klockan var efter 9:30 innan jag fick bilen och innan jag kom iväg var klockan lite till. Var inne på IKEA ungefär 5 minuter innan de skulle öppna. Stod i kö för att bli insläppt.

Gick runt lite på måfå. Provlåg resorbottnar och tror jag hittat den jag ska köpa sen, en fast Skårer. Men jag ska provligga fler gånger innan jag bestämmer mig. Har tid att tänka noga. Ska ju måla och tapetsera först.

Jag kände mig trött, tänkte att dte nog var för att jag sovit så lite och gått upp alldeles för tidigt. Tog mig till restaurangen. Har man ätit frukost klockan 04 får man äta lunch klockan 11. Eller det får man väl göra  oavsett när man åt frukost egentligen. Jag var hungrig.

Jag gick en runda på nedervåningen och kollade på glas och porslin. Men jag kände mig märkligt ointresserad. Jag som älskar att botanisera på IKEA. Kände mig mest vilsen eftersom jag inte hittar så bra på den i Uppsala. Har varit där bara några få gånger förut.

Ute regnade det och jag satte mig i bilen. Det regnade så pass mycket att jag valde bort att ta vägen förbi hemma och bära in den kattmat som ligger i bilen. Kände att jag inte orkade. Orkade ännu mindre än igår.

Tröttheten tilltog. Hade tänkt shoppa lite, hade verkligen behövt en ny ost. Men jag orkade inte ens gå in på Hemköp i Skarpnäck. Jag var för trött.

När jag kom hem blev pojkarna glada. Jag satte eld i spisen, men var lite för ivrig och det rök in. Men efter en stund lugnade det ner sig och jag fick en fin eld.
Hostade och snöt mig. Utgick från att den berodde på den rök som backat in i köket. Men vartefter eftermiddagen rullade på insåg jag att jag fått en rejäl förkylning. En sådan där med feber och frossa.

*Bild från pixabay

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kraschat totalt

 1. Znogge skriver:

  Aj då, det var mindre lustigt men förkylningstiden har börjat tidigare i år tycker jag. Hoppas att det är snabbt övergående.

  Kram och krya på!

 2. Ingrid skriver:

  Aj då!
  Det kan väl inte ha smugit sig iväg några basselusker från Odvalds? Jag har ju skickat ett antal kramar trots min förkylning. 😉
  Fast i och för sig säger du att du fått en ordentlig förkylning med feber och frossa och så illa har det ju inte varit för mig med min bondförkylning.
  Krya på dig!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *