Det är bra att jag är bättre, men det hade varit bättre om jag varit bra

Vaknade med huvudvärk, men efter ett par koppar kaffe var den borta. Sedan har dagen varit ganska bra. Men det märks att jag inte är bra. Orkar inte röra mig så mycket.
Det enda jag varit ute var en tur till toaletthuset. Hade någon fantasi om att åka och shoppa något trevligt till kvällen, men det fick vara. Istället gjorde jag en pyttipanna av kokt potatis som fanns i kylen och en vegetarisk burgare jag hade i frysen. Stekte upp den och tärnade den sedan. Blev precis lagom till middag och en matlåda.

Pojkarna fick lite extra mjukmat. De fick på förmiddagen, men jag tyckte de förtjänade en portion på eftermiddagen också. De är ju tre som ska dela på en liten påse. Men de har fri tillgång på torrfoder. Ifall nu någon trodde att de stackarna måste svälta. 🙂

Har ägnat dagen åt filosofistudier och som paus tittat på The Sinner. Nu lyssnar jag på ljudbok, en deckare, och dricker lite rött vin. Imorgon har jag plikter så jag ska lägga mig tidigt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *