Jaha, det var den måndagen det

Veckorna går fort. Idag var det måndag igen. Tycker nyss det var just måndag, men det är ju redan en vecka sedan.

Idag skulle jag iväg tidigt, hade bestämt att äta lunch med L i Bro centrum. Eftersom det är en bra bit dit behövde jag ge mig av före nio. Tror jag gick redan runt halv nio eftersom jag skulle kasta sopor också.

Soligt och fint, men kallt. Bron över Tyresövägen.

Jag var framme en stund innan och gick in på ICA för att värma mig. Traskade runt och kollade vad de hade. Såg att det fanns vaniljstång av billigare fabrikat än den jag använde. Men å andra sidan köpte jag nog den i en butik som mer kan ses som en jourbutik med ett ganska begränsat sortiment. Men det är något att tänka på till nästa gång jag behöver en.

Vi gick till restaurang Brobaren. Jag åt fläsknoisatte med pommes och drack en Punk IPA.

Först en tallrik från salladsbaren. Så fräscht och gott.


Maten var jättegod och jag fullkomligt länsade min tallrik.

Vi hade mycket att prata om och blev kvar länge. Vi kom dit 2 minuter i elva och klockan var nästan halv två då vi gick. Vi har redan bestämt vad vi ska äta nästa gång. 🙂

Efteråt tog jag tåget tillbaka till Odenplan, bytte till T-banan och åkte hem till stugan. Pojkarna väntade på mig och fick faktiskt gå ut en liten stund. Lucas och Orvar ville bara vara ute en kort stund men Kingston behövde övertalas att också följa med in. Men när vi väl var inomhus igen gick han och la sig och somnade. Precis som de andra två.

Eftermiddag och kväll har jag fördelat mellan pluggande, ett avsnitt av Shetland, ett lite längre telefonsamtal med F och lite surfande på nyhetssajter och bloggar. Eldat har jag också gjort. Så vi fryser i alla fall inte just nu. Det är nästan väl varmt, lite mer än 20 grader. Hur ska det gå när vi flyttar hem? Där är jag glad när jag har 19 grader.


På eftermiddagen, när jag satt vid fönstret, uppenbarade sig inte bara en regnbåge bakom grannens hus. Till vänster syns aningen av ytterligare en båge. De tilltog en del i färgstyrka medan jag satt där och den större bågen växte på sig och blev just det, en båge, som välvde sig som ett brospann. Men den kunde jag inte fånga på bild från fönstret.

Den här dagen är slut och imorgon är en annan dag. En tisdag. Det finns en plan även för den…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jaha, det var den måndagen det

  1. Znogge skriver:

    Maten såg verkligen god ut och så fint du fångade regnbågen.
    Hoppas tisdagen levererar och att allt går planenligt.

    Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *