Mat, mycket mat och mat i rättan tid – Bloggutmaning i oktober 7

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i oktober med en fråga att besvara varje dag.

Är du sådan som storhandlar eller springer in i sista minuten i matbutiken?

Jag älskar att laga mat i stora lass och sedan frysa in. Så jag storhandlar, helst på Coop.se. Men visst händer det att jag blir sugen på något jag inte har eller att jag behöver något att komplettera med. Då springer jag in, inte sällan i förbifarten.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i oktober 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mat, mycket mat och mat i rättan tid – Bloggutmaning i oktober 7

 1. znogge skriver:

  Vi storhandlar också men ibland blir det några impulsköp. Blir man sugen så blir man 😉

  kram och ha en bra start på den nya veckan!

 2. Micke skriver:

  Lite stödköp under månaden förstås men coop.se och mat.se är ju att föredra.
  Som znogge skrev…blir man sugen så blir man 😉

  Ha det bäst.

 3. Ingrid skriver:

  Jag gör som du, lagar mat i stora lass, så att jag har många goda mål mat i frysen att ta av. Man kan ju inte laga en portion!! Just nu har jag kålpudding, kåldolmar, lasagne, köttbullar och kyckling med ris, i frysen i lagom portioner bara att ta ut och tina.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *