Ka(tt)lender att bita i – Bloggutmaning i oktober 9

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i oktober med en fråga att besvara varje dag.

Jag använder mig av en kalender/agenda fortfarande…

Jag antar att Madeleine menar om jag använder en sådan där papperskalender, en liten bok. För inte kan hon väl mena om jag klarar att hålla alla tider och aktiviteter i huvudet?

Det är många år sedan jag gick över till att använda google-kalender. Den finns aldrig längre bort än vilken internetansluten dator/mobil som helst.

Men just i år har jag dessutom haft en liten väggkalender i ryggsäcken där jag först skrivit in för att sedan flytta över till google. Men det är bara för att jag fick den av min svägerska som fått den av Yves Rocher. Det har inte direkt varit till hjälp utan snarare till stjälp. Plötsligt hade jag två system med olika anteckningar.

På väggen har jag en väggkalender där jag också skriver in saker, men inte allt. Den har jag för bildernas skull. Har haft Klibans katter de senaste 3, eller är det 4, åren. Jag hoppas få tag på en för 2020.

*Bilden är lånad från nätet without permission but with all respects

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i oktober 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ka(tt)lender att bita i – Bloggutmaning i oktober 9

 1. Micke skriver:

  Har en liten kalender med jobbrelaterade grejer…mer en vana än nödvändighet egentligen då kalendern i min telefon hade räckt…men den använder jag till allt annat istället.

  På väggen här har vi en kattkalender…mest för bildernas skull…den är helt tom annars…men så kan det ju få vara tycker vi. 😉

  Ha det så fint.

 2. Znogge skriver:

  Klart att du ska ha den nästa år också! Vi har en kalender med bilder på familjen för det hör till. I skolan har jag en arbetskalender av traditionell typ och i den hamnar privata åtaganden också. Mobilen är inget för mig alls.

  Kram och ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *