Härtill är jag nödd och tvungen – Bloggutmaning i oktober 11

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i oktober med en fråga att besvara varje dag.

Om jag var tvungen att flytta skulle jag bo…

Lustigt att just den frågan kommer idag. För idag är dagen då jag och min kattflock ska flytta hem igen. Dels, vilket är den främsta orsaken, stänger man av vattnet på söndag klockan 15:00. Dels på grund av följande: ”Avtalets tredje paragraf lyder ”Medlemmen får använda på lotten uppförd kolonistuga under tiden 1 april – 30 september samt vid helger och veckoslut eller jämförbar ledighet under tiden 1 oktober – 31 mars.” Det är alltså inte tillåtet att bosätta sig helt på koloniområdet.”

Jag har alltid trott att det står 31 oktober som sista datum på säsongen, men det brukar inte vara så noga. Det viktigaste är att man är skriven i Stockholm och har en permanent bostad där.Det har jag.
Som jämförbar ledighet räknar jag ”allt” mellan mina arbetspass. Jag jobbar skift med helger.


*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i oktober 2019, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Härtill är jag nödd och tvungen – Bloggutmaning i oktober 11

  1. Mösstanten skriver:

    Ja du flyttar en del, fast inte allt du äger förstås. Jag antar att det känns lite vemodigt när stugsäsongen är slut.

  2. Ingrid skriver:

    Ja, nu är det väl dags att ge upp inför höstkyla och rusk och flytta in till civilisationen igen.
    Ha en skön helg!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *