Fem en fredag v. 41: Rutiner

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är något du gör varje morgon?
 2. Vilken är din typiska frukost på helgen?
 3. När senast testade du en ny hygienprodukt?
 4. Vad hamnar oftast i din korg i mataffären?
 5. När senast bytte du frisyr

 

 1. Dricker kaffe. Det är det enda som jag gör varje morgon. I övrigt varierar det från dag till dag. Även om det finns saker jag gör de flesta morgnar.
 2. Kaffe och macka. Eller kaffe och något fikabröd om det finns till hands. Det är inte så noga, bara jag får kaffe är jag nöjd.
 3. Någon gång i somras tror jag. Eller om det var i våras. När Body Shop lanserade sin serie Ginger, en tillfällig serie med doft av ingefära.
 4. Det beror ju alldeles på situationen. Men det jag ofta köper är ju bröd och pålägg. Färdigrätter är också ofta förekommande. Annars försöker jag storhandla och laga mat i storkok.
 5. Det är nog väldigt länge sedan. Men jag klippte av så där ungefär 20 centimeter i början av året. Funderar av och till på att göra en radikal förändring snart. Brukar göra det ibland.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fem en fredag v. 41: Rutiner

 1. Paula skriver:

  Hej, jag tycker vinterfrisyr är en knepig grej. Jag har alltid mössa på vintern, har blivit så frusen på gamla dagar. Och hunden ska ju ut oavsett temperatur. Har man då en kort spretig frisyr så lägger ju den sig slickad runt huvudet under mössan…Likaså om man har riktigt långt så glider mössan omkring eller om man har tofs så blir det en stor bula under mössan. Haha, vilka världsproblem eller hur? Trevlig lördagskväll

 2. znogge skriver:

  Själv äter jag naturell yoghurt med en halv deciliter müsli och en halv banan. Dock två hela koppar te för att vakna 😉

  Kram och sov gott!

 3. Nä, kaffe (eller te, eller choklad, eller mjölk) dricker inte jag alls. Inte heller min gubbe. Det är nog den enda ”last” jag inte har! *fniss*
  KRAM/Susie

 4. Pingback: Fem en fredag v. 42: Klurigheter - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *