Skulle städa men av det blev inte mycket gjort

Efter natten åkte jag till stugan. Tanken var att jag skulle sova och sedan städa. Men jag kände att jag behövde återhämta mig både efter helgen och inför den kommande veckan som är väldigt aktivitetstät. Därför satte jag inget alarm.

Nu sov jag väl inte längre än att jag skulle hunnit städa, vaknade vid 15-tiden. Men först drack jag kaffe och sedan hamnade jag i ett långt telefonsamtal med en av konsultcheferna på firman jag är anställd av. Tanken är att jag ska ha ett nytt uppdrag under nästa år. Just nu jobbar jag lite på timmar hemma i Stockholm istället.

När jag äntligen kunde ta tag i städningen plockade jag ihop saker jag behövde ha med mig hem. Bland annat en del disk jag vill ha ordentlig tillgång till varmvatten för att få rent och dessutom en del mer vanlig disk eftersom det nu inte finns något vatten alls annat än om jag tar med mig. Då känns det enklare att ta med disken hem.

Kvällen har jag slösat bort med att se på Halv åtta hos mig, ligga i badet  och lyssna på ljudbok, äta lite och dricka kaffe. Jag var iväg med ett brev och passade på att shoppa lite samtidigt. Frukostbröd och lite middag.

Nu ska jag bädda ner mig. Imorgon är det mycket på programmet. Studiedag på Newman och middag hos en kompis och hennes man. Måste erkänna att jag känner viss oro för om jag ska orka.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skulle städa men av det blev inte mycket gjort

  1. Znogge skriver:

    Med tanke på den intensiva dagen som väntar så var det bra att du slöade bort kvällen och tog det så pass lugnt igår.

    Kram och god morgon!

  2. Ingrid skriver:

    Hoppas att du fick sova gott så att du orkar med onsdagen också!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *