And just one more busy dag

Strax före halv åtta kravlade jag mig upp, sa godmorgon till katterna och gick ut i köket för att göra kaffe. Tittade på veckans sista Halv åtta hos mig medan jag fick i mig ett par koppar av den dryck som tar mig från zombiernas rike till de levandes.

F ringde och frågade när jag ville ha hjälp. Vi kom överens om att han skulle fixa några ärenden först och sedan ringa mig. Jag behövde lite space och tid.

Tog ett bad och sedan ännu en kopp kaffe. Därefter kunde dagen börja på riktigt.

Vi började med att hämta mina vinterdäck från förrådet. F hjälpte mig att bära. Sedan åkte vi till en av dessa däckbytesstationer som dyker upp lite här och var när det är dags för byte. Jag har åkt till samma i flera år.

Bytet tog inte lång tid och sedan var det dags för lunch. Jag hade lovat F att bjuda som tack för hjälpen med bärandet. Det jag föreslagit var IKEA, men vi hamnade istället på Pizza Hut i Rotebro. Där åt vi deras pizzabuffé.

Gott, men säkert inte så nyttigt. Men vem bryr sig…

Efteråt var vi inne på Coop eftersom jag behövde köpa tandkräm. Det slank ner lite Mjau mjukmat åt pojkarna också. Det har de gjort sig förtjänta av. Trots att de inte alltid gör sin plikt som sällskapspojkar åt mig utan väljer att sova istället.

Vi tog sedan en tur till Barkarby handelscentrum för att jag skulle köpa en ny laddningssladd. Hade glömt den jag brukar använda i stugan och kom fram till att den kan vara kvar där. Har använt den som ska vara i bilen de senaste dagarna och den är alldeles för kort.

När vi kom hem bar F ner sommardäcken till förrådet och sedan parkerade jag bilen i garaget.

Eftermiddagen blev flera långa telefonsamtal. Viktiga samtal. Men till sist kom jag igång att plugga inför fredagens studieträff.

Diskade och plockade ordning det värsta. Tiden räckte inte till någon ordentlig städning. Får bli senare. Förberedde mig inför helgen, packade och tvättade håret. Pluggade lite till och sedan var det sovdags.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på And just one more busy dag

  1. Znogge skriver:

    Ännu en fullspäckad dag för din del men skönt att få lite god hjälp och att vinterdäcken är på. Pizza är så gott så ibland måste man falla för den frestelsen!

    Kram och ha en bra fredag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *