Vilodag, vilopuls, vilstol, vil-/bil-resa, helt enkelt en massa vila från nästan allt

Bestämde mig tidigt på lördagen för att vila. Inte göra något alls av alla måsten. Istället blev det så här:

 • Morgonkaffe med ostmacka
 • En stund med ljudbok: Bara ett liv av Sara Blaedel
 • Tände säsongens första ljus. Fastän det var mitt på dagen var det nästan alldeles mörkt inne.
 • Skumbad
 • Film på Netflix: Fractured
 • Bilresa till Södertälje
 • Koll i några affärer där jag inte varit förut: Lindex, Mio och Flügger
  Jag har alltså inte varit inne i just dessa butiker, själva butikskedjorna har jag ju besökt tidigare.
 • Lite shopping på Stora Coop.
 • Besökte min bror och svägerska och åt middag med dem och drack kaffe.
 • Tittade på förra veckans Så mycket bättre när jag kom hem.
 • Lyssnade klart på ljudboken medan jag drack ett glas rött.
 • Började lyssna på nästa bok: Aldrig mer fri som är den 4:e delen om polisen Louise Rick.
 • Borstade tänderna och gick och la mig
 • Somnade till ljudet av ljudboken

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

5 svar på Vilodag, vilopuls, vilstol, vil-/bil-resa, helt enkelt en massa vila från nästan allt

 1. Ingrid skriver:

  Vi är inne på ungefär samma tema i dag!
  Jag såg också Fractured härom kvällen och var väl inte så imponerad av den, men i fredags såg jag Ghost med Patric Swayze, Demi Moore och Woopy Goldberg – Jättebra!
  Ha en skön söndag!
  Kram Ingrid

  • Kraka skriver:

   Skådespelarinsatserna var absolut inte imponerande. Jag listade ut direkt vad som skulle hända, utifrån att jag jobbat med liknade (fast lagliga varianten). Men i slutet så fick man ju veta att det ändå inte var det som var vad som verkligen hänt). Låter kanske som ett lite kryptiskt svar, men jag vill inte spoila handlingen ifall någon vill se den). Tycker att den trots allt var sevärd.

   Har sovit länge, var uppe tidigt och åt frukost men la mig igen bredvid Kingston. Han låg ovanpå mitt täcke så jag hämtade en filt till mig. Ville inte störa. Han låg kvar flera timmar senare när jag vaknade igen.

   Nu ska jag lyssna klart på ljudboken, se Innan vi dör (visas på TV ikväll men finns på play sedan klockan 02) och därefter klä mig och gå till Akallakyrkan där gudstjänsten är kl 15. En tid som passar mig bättre än kl 11.
   När jag sedan kommer hem är det dags för livets allvar i form av några timmars pluggande.

   Hoppas din söndag blir bra!
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Vilken behaglig och bra lördag du fick. Nu är jag ledig och tänker bara ta dagarna som de kommer. Kravlöst och skönt faktiskt. Förstår att 15:00 passade dig bättre för då kan man starta dagen i egen takt.

  Vi åker upp till Stockholm först den 8:e.

  Kram och ha en härlig söndag!

  • Kraka skriver:

   Ja, det var en bra lördag. Jag behöver vila ibland, när man pluggar är man ju aldrig riktigt ledig.
   Är ju ingen morgonmänniska så lång startsträcka är skönt. Har fått ett långt uppdrag 2020 där det ingår en tidig morgon varje vecka. Men i övrigt ett erbjudande jag inte kunde tacka nej till. Ska finansiera både nya fönster i stugan och min långresa (som jag hoppas blir av) nästa höst.
   Ha en fin söndag!
   Kram

 3. Micke skriver:

  Lät som en skön dag detta…hade väl samma upplägg igår men fick jobba ifatt här idag med åtminstone städningen…men ibland bara måste man få strunta i saker och göra annat…det var värt det.

  Kör ju lite pappersböcker här nu sen en tid men nya ljudböcker poppar upp på min nedladdningslista inför vintern…ser fram emot den listans start i mina lurar.

  Ha det underbart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *