Bloody monday, bloody november

Kallt ute, kallt inne och grått överallt. Kan det bli mer november? Mer måndag? Hela naturen verkar ha förvandlats till ett måndagsexemplar.

Jag orkade inte upp förrän vid 9-tiden. Drack kaffe och tittade på Halv åtta hos mig. Pluggade en stund och klädde mig sedan för att åka till stugan och fixa lite inför vintern som jag inte hunnit innan.

Det var 4 grader inomhus i stugan, men det kändes inte alls lika besvärande kallt som de 17 grader jag hade i köket hemma när jag gick upp.
Hur som helst så skulle jag ju inte vara i stugan, bara bära in lite saker och hämta hem en del tvätt.

När jag var klar åkte jag till Daisy´s och åt. Köpte en tunnbrödsrulle med läsk och en kopp kaffe.

Jag gillar Daisy´s, i synnerhet den i Skarpnäck. Vi, min son och jag, äter där några gånger under säsongen. Nu var det ju lite utanför säsong, men jag behövde mat.
I alla Daisy´s har man en speciell inredning.

Egentligen hade jag tänkt åka förbi Snösätra på vägen hem. Men klockan kändes lite för mycket och jag ville verkligen hinna passera Essingeleden före rusningstrafiken.

Drack en kopp kaffe hemma och packade sedan träningsväskan. Hann träffa F lite snabbt på gården och han följde mig till T-banan så vi hann prata en stund. Han har långa arbetsdagar och vi hinner inte ses så mycket som jag skulle önska.

Efter träningen var jag inne lite snabbt och köpte Rismål (en Risifruttikopia, fast billigare). Åkte sedan hem.

Har pluggat lite, sett veckans föreläsningar och en film vi skulle se. Läst delar av texterna. Det är mycket och inte helt lätt att hinna med.

Nu är det strax dags att sova. Jag har mycket som ska hinnas med imorgon.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

7 svar på Bloody monday, bloody november

 1. Znogge skriver:

  Oj så kallt du har i stugan nu så jag förstår att säsongen är över nu. Men det gäller väl att stänga igen så att allt är klart för vintern. Jag tycker att alla dina dagar är fullmatade så jag hoppas att du hinner med allt som är inplanerat i dag.

  Kram och god morgon!

 2. Ingrid skriver:

  Jag håller med dig – Bloody november! Fy vad det är grått och trist och regnet hänger i luften varenda dag. Gårdagen bjöd på en stunds sol, men nu är det sig likt igen.
  Hoppas att du hinner med allt i dag, så att du är redo inför morgondagen!
  Kram, Ingrid

 3. skogsnuvan skriver:

  Oj full fart hör jag. Du hinner mer på en dag än vad jag gör på en hel vecka. Idag har jag tröstlagat mat bara för att slippa gå ut. Det har kommit snö, blöt äcklig snö som fastnar överallt. Snö gör mig deppig tyvärr.

 4. Mia skriver:

  Idag är första dagen i november som jag kan känna likadant, så ja…jag håller med dig :/ men att ha så kallt som du har, det är inte bra alls, nu får det väl ändå bli nån ordning på’t. Trist också att ni inte kan träffas så mycket som ni vill, hoppas att det också löser sig.

  • Kraka skriver:

   November är en rätt trist månad. Jag får nog stå ut med kylan för den har med ventilationen att göra.
   Ja, det är trist. Men egentligen har jag det väl rätt bra. Inte alla som har sitt barn boende så nära som jag har. Men jag vill ju ta en fika och prata lite då och då. Han vill sova och vila för hans arbete är tungt med långa dagar. Så kan det vara.
   Vi sågs en kortis idag och imorgon skjutsar han mig till flyget.

   Önskar dig en god natts sömn!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *