After all, this is another day

  1. Den som kan sin filmhistoria vet att slutrepliken i Borta med vinden är när Scarlet O’Hara säger: ”After all, tomorrow is another day. Idag var en annan dag, Annandagen.

Trots att jag låg och lyssnade klart på ljudboken, Utan ett ord av Linwood Barclat och sedan började lyssna på Anders Jallais senaste om Anton Modin, Spinndoktorn, vaknade jag vid 9-tiden och gick upp strax före 9:30. Somnade nog vid 4:30-tiden.

Mina dagar börjar alltid likadant, i alla fall om jag är hemma, med kaffe i köket. Så ock denna dag. Sedan tittade jag på första avsnittet om Hasse och Tage på svtplay. Mycket sevärt! Man kommer att kunna se denna miniserie till i februari 2020.

Jag åkte iväg för att inhandla en frystermometer och tyckte att det bästa nog skulle vara att åka till Classe i Barkarby. Och jodå, jag kom fram, hittade till och med en parkeringsplats. Men jösses vad mycket folk och trafik det var.

Meningen var att jag sedan skulle åka direkt till stugan, men det var stopp i trafiken och jag tog mig hem en bakväg som F visat mig. Sedan satte jag mig och pluggade en stund innan jag gav mig iväg. Det var fortfarande mycket trafik, men det rullade i alla fall någotsånär.

Jag satte bara termometern på plats och åkte sedan. Tog vägen förbi Hemköp för lite shopping. Hittade skivad julskinka, köpte bröd och rotmos. Sedan rullade jag hemåt igen. Men hamnade på ICA Maxi i Häggvik och shoppade lite där också. Matlagningsgrädde, ströbröd och en miniförpackning ostbågar.

När jag kom hem drack jag kaffe, lite rödvin och en kopp te. Lyssnade klart på ljudboken och bestämde mig för att ta nya tag imorgon. Var så trött.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på After all, this is another day

  1. Ingrid skriver:

    Jag kan inte ligga och läsa och jag skulle nog inte kunna ligga och lyssna på en ljudbok heller. Anledningen är att jag somnar, hur spännande och intressant det än är. Jag måste sitta rakt upp och ner när jag läser eller lyssnar. Koncentration, koncentration!
    Jag hoppas att du får en vilsam tredjedag jul!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *