Fem en fredag v. 1: Framåtblick

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är dina första planer för 2020?
 2. Vad kommer du fokusera främst på under året?
 3. Vad ser du fram emot under 2020?
 4. Vad är något du tänkt göra 2020 du inte gjorde 2019?
 5. Hur skulle du önska att 2020 blir?

 

 1. Jobb och studier förstås. En resa till Växjö för att rekognosera, en spännande vårdkonferens i Göteborg och en temporär flytt till Växjö. Sedan finns det fler planer, men det här är januari.
 2. Arbete och studier. Kommer att resa en del också, men fokus ligger på just jobb och plugg.
 3. Att resa till Mustang. Det kommer inte att bli den resa jag ursprungligen beställde, men nu väntar jag på deras nya upplägg för att se om den resan känns som en okej ersättning.
 4. Jobba hela sommaren. Tyvärr var det ett villkor för det uppdrag jag fått.
 5. Jag önskar att alla nära och kära får vara friska och leva. Det gäller både människor och djur. Jag är så trött på sjukdom och död.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

12 svar på Fem en fredag v. 1: Framåtblick

 1. Znogge skriver:

  Det låter som bra planer tycker jag! Speciellt punkt 5 är viktig för mig men så är det nog för många.

  Kram

 2. låter som ett bra år

 3. Mia skriver:

  Jag tror minsann att du har ett nytt, spännande år framför dig och hoppas innerligt att det blir som du har tänkt!

 4. Klara Ovidia skriver:

  Här är planeraren på väg framåt med blicken klar :-)Målmedveten!!
  Vårdkonferens säger att du är vårdjobbare? och vidareutbildar dig.?Jobb hela sommaren frigör fri tid och pengar? Men vad blev detta? En kommentar med massa frågor på dina svar … svara om du vill 🙂
  Lycka till med resan och nya året!

  • Kraka skriver:

   Tack!
   Här kommer svaren på dina frågor:

   Ja, jag jobbar i vården. Ska åka på Föreningen för narrativ medicins konferens. Gör det dock som privatperson, dvs jag betalar hela kostnaden själv viken inte är någon småsumma. Men jag vill gärna gå på just den här konferensen, Jonna Bornemark är en av de medverkande och det ger ju egentligen meriter om man ha en anställning. Jag har ”bara” anställning på timmar och då får man ingenting av arbetsgivaren.

   Jag har fått ett väldigt förmånligt avtal med en lön som ska bekosta nya fönster i min stuga. Men nu har jag hört att just den vårdgivaren har en massa ”strul” för sig. Så med lite lagom otur så kan det bli mer kostnader än inkomster. Men jag vill inget säga förrän jag vet.

   Ha ett bra år du också!

 5. Paula skriver:

  Mustang? En häst eller bil känner jag till men var tvungen att googla. Nepal??? Låter otroligt spännande i så fall! O självklart önskar jag att dina nära och kära får vara friska och inte minst du själv också! Det låter som du har ett spännande och krävande år framför dig

  • Kraka skriver:

   Nordvästra Nepal. Tanken var höghöjdsvandring på så där 5500 meter. Men nu håller de på och designar om resan. Troligen för att lokala samarbetspartners har en massa krångel för sig. Så vi får se. Men jag längtar verkligen efter Katmandu, huvudstaden i Nepal, som är helt underbar. Var där 2016 och reste då i östra delen av landet och vandrade i området runt Kanchenjunga och upp till Phatibaras tempel.

   Önskar dig ett också ett bra år!

 6. A ROOM OF MY OWN skriver:

  låter som ett bra år. jobb, studier, resa. narrativ medicin – så spännande! och utvecklande. lycka till med allt!

 7. Pingback: Fem en fredag v. 2: Fem ord - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *