Digital post – Bloggutmaning i mars 5

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i mars med en fråga att besvara varje dag.

 

Den här månaden kan man få skattebeskedet om man använder digitalbrevlåda. Har du digitalbrevlåda?

Ja, jag har en digital brevlåda.
Det har blivit en nödvändighet att kunna nå min post från lite varstans. Dessutom fanns en tid då det var enda sättet att få avierna på min förenings månadsavgift. Nu har jag åter e-faktura, ett system för fakturor som jag tycker mycket om. De finns redan i internetbanken, men till skillnad från autogiro har man koll på vad som dras från kontot och godkänner varje gång.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Digital post – Bloggutmaning i mars 5

  1. Ingrid skriver:

    Visst har jag en digital brevlåda och där fick jag brev från skattemyndigheten i dag. Så behändigt och e-faktura är ännu behändigare.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *