Man behöver inte vara Einstein

Till alla er som kontaktar mig om problemet med captchan. Nu har jag kontaktat mitt webbhotell och i skarpa ordalag bett dem lösa problemet.
Captchan räknar fel, jag har själv kontrollerat och sett det. Säkert 50% av mina bloggläsares kommentarer faller bort för att captchan inte godkänner de enklaste mattetal.

Fortsättning följer. Det här måste lösas av dem som tar betalt för att sköta bland annat just det här.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Man behöver inte vara Einstein

 1. Znogge skriver:

  Det har hänt mig flera gånger men då har jag öppnat ett nytt fönster och laddat om din sida. Oftast fungerar det men inte alltid. Irriterande så hoppas det löser sig.

  Kram

 2. Ingrid skriver:

  Tack för det beskedet!
  Jag har numera för vana att kopiera kommentarerna jag skriver och går de inte igenom gör jag ett försök vid ett senare tillfälle för att se om det går bättre då.
  Jag har försökt göra som Zogge skriver och till och med startat om datorn, men det har inte hjälpt det heller.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Jag är så less på att den där captchan inte fungerar och ännu mer less på det blir jag när de inte vill lösa problemet. Jag betalar flera tusen om året för att de ska se till att det fungerar. Annars kan jag ju ha en sådan där gratissida istället.
   Jag valde bort gratissidor med reklam eftersom det medförde andra problem. Men det här är ju helt hopplöst. Det var Loopia som krävde att jag skulle ha en captcha eftersom mina flera hundra skräpmail dagligen överbelastade deras server. Nu tycker dom att jag ska programmera. Trodde det var deras jobb. Jag är ingen programmerare och även om jag kan hitta en som säkert programerar sidan åt mig för några hundralappar så känns det inte okej att de bara skyfflar över problemet på mig.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *