Så göra vi när vi tvätta våra kläder

Den här dagen var i första hand vikt för att ta hand om tvätten. Fyra maskiner blev det när jag sorterat i olika högar. Solen sken från klarblå himmel och det var bra torkväder. Varmt.

Jag satt ute med katterna medan maskinerna var igång. När jag hängde tvätten kunde de se mig.

De trivs så bra ute, men när de kommer in är de nöjda. De brukar själva säga till när det är dags för lite vila inomhus.

Bladverket är så tätt att solen bara silar igenom lite grand. Tur det för idag har det varit varmt, väldigt varmt.

När alla tvätt var hängd åkte jag till stan. Eller till Norremark egentligen. Dels för att lämna retur, dels för att göra diverse inköp. Idag valde jag att lämna på återvinningsstationen, annars brukar jag åka till Mörners väg.

När jag kom hem igen bar jag in mina saker och värmde sedan en fryspizza och satte mig ute tillsammans med katterna. Det var varmt och skönt och jag hade tänkt sitta där länge.

Nu blev det inte så länge efter att solen gått runt bakom Tornet. Då kom myggen och jag är rejält biten. Så jag valde att följa pojkarnas exempel och gå in.

Tittade lite på playTV, lyssnade lite på bok och spelade Worfeud. Men en vända till ut gjorde jag. Vattnade mina tomatplantor. Och kan ni gissa, jag fick flera nya myggbett på den lilla stunden.

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Så göra vi när vi tvätta våra kläder

 1. znogge skriver:

  En bra dag får man väl säga men bortsett från myggen då. Vi har ovanligt lite myggor här än så länge. Skönt 😀

  Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Ännu har jag klarat mig från myggstick! Jag älskar ju att sitta ute sommarkvällar, men ännu har det inte varit så varmt att det lockat och dagtid håller myggen sig borta.
  Hoppas att du får en bra fredag, för det är väl jobb som gäller nu igen?
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *