Min vardag just nu – Bloggutmaning i augusti 4

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i augusti med en fråga att besvara varje dag.

 

Semester, pension eller tillbaka till jobbet. Hur ser din vardag ut just idag?

Pension har jag hela tiden sedan hösten 2018. Jobbar gör jag, i den här vändan, några veckor till. Från 7 september ska jag vara ledig. Minst 3 veckor. Men semester… Nej, då har höstterminens kurser börjat igen. Senast jag hade semester helt var i december 2015 då min son och jag var på Aruba 2 veckor.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i augusti 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Min vardag just nu – Bloggutmaning i augusti 4

  1. Ingrid skriver:

    Du år så flitig med dina kurser och förkovrar dig ständigt!
    Sedan jag blev pensionär så är det ju resorna som varit min semester, så i år blev jag snuvad på den. Fast jag beklagar mig inte alls. Det är inte illa att få ligga i solstolen och njuta av spirituella sommarpratare i 90 minuter varje dag. Det är inte alla som har det så bra minsann.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *