Snabbmat – Bloggutmaning i augusti 13

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i augusti med en fråga att besvara varje dag.

 

Vilken snabbmatskedja föredrar du, om du måste välja en.

Utan tvekan är det Daisy’s. Speciellt den i Skarpnäck där man har världens trevligaste personal. Men den vid Sillekrog är inte heller fel. Men där har jag bara ätit någon enstaka gång eftersom jag oftast har både kaffe och mackor i matsäcken när jag stannar till där. Ligger så där lagom långt från Stockholm för en första rast på väg söder ut.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i augusti 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snabbmat – Bloggutmaning i augusti 13

  1. znogge skriver:

    Den har jag aldrig hört talas om och själv vet jag inte vilken som är min favorit. Dock är det väldigt behändigt att det finns snabbmatskedjor.

    Kram och god torsdag!

  2. skogsnuvan skriver:

    Jag såg på tv att det skulle bli modernt med färg på kläderna nu i höst. Äntligen kanske man slipper se bara svart, grått och dyngbeige. men…….jag behöver inga nya kläder för jag går ju bara här i skogen och då duger mina gamla paltor, men synd är det om man äntligen kan få något som man gillar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *