Måndag, och sen gick luften ur mig

Måndagar brukar vara vilodag efter helgens arbete. Men idag gick jag upp tidigt, minns inte vad klockan var med åtta kanske. Efter frukosten diskade jag och dammsög sedan alla tre våningarna. Beställde kattmat och betalade ett par räkningar.

Drack kaffe med Fia, vi delade på den bit av den gröna tårtan som var kvar. Bestämde att vi skulle åka in till stan tillsammans. Hon hade ett ärende till biblioteket så vi började där. Eller egentligen började vi på Cirkel K eftersom jag behövde tanka.

Sedan gjorde vi en del ärenden i centrum. Sedan var det meningen att jag skulle göra en större shopping på Stora Coop. Men jag kände att jag inte orkade. Det enda jag gjorde på hemvägen var att lämna en kasse till återvinningen med lite blandade förpackningar.

När vi kom hem gick jag in till mig. Drack lite kaffe och tittade på dagens avsnitt av Halv åtta hos mig. Sedan gick jag och la mig i sängen för att titta på söndagens avsnitt av Beck. Men det tog inte lång tid innan jag somnade. Jag var, och är, helt enkelt trött. Ska fortsätta sovandet om en stund.

 

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Måndag, och sen gick luften ur mig

  1. Znogge skriver:

    Med tanke på en intensiv arbetshelg så tycker jag att du orkade med mycket på måndagen. Dock förstår jag att tröttheten tog ut sin rätt så nu hoppas jag att du har sovit som bedövad i natt och har nya krafter.

    Kram och god morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *