Fem en fredag v. 36: Längd

Fem en fredag är ett bloggtema hos elisamatilda. Du kan läsa andras inlägg eller skriva ett eget.
Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar här så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Glöm inte att länka till elisamatildas inlägg så fler kan ta del av Fem en fredag.

 

 1. Vad är det längsta du åkt med bil?
 2. Vad är det längsta du har sprungit?
 3. Hur lång tid tar det att göra dig i ordning på morgonen?
 4. Hur länge väntar du på någon innan du undrar var den är?
 5. Hur långt skulle du gå för att få som du vill?

 

 1. Tror att den längsta resan jag kört själv på en och samma dag var förra sommaren då jag åkte ner till Trelleborg. Det är runt 68 mil dit ner, men jag har för mig att mätaren i bilen stod på 72 mil när jag var framme. Jag gjorde några avstickare på vägen. Där går nog gränsen för hur långt jag kan tänka mig att köra ensam utan övernattning.
 2. Haha… Jag springer lika lite som jag badar utomhus.
 3. Beror alldeles på. Men jag vill helst ha minst en timme på mig så jag kan dricka kaffe, äta frukost, tvätta mig i duschen eller badkaret, kolla nyheterna på nätet och, om jag är där katterna är, ge dem mat och fixa deras låda. Men är det panik kan jag få i stort sett allt det gjort på mindre än en kvart. Men då mår jag inte så bra av stressen.
 4. Beror på vem jag väntar på. Jag är van att numera ha kontakt via mobilen med den jag ska träffa. Brukar skicka sms om jag är sen eller då jag är på plats.
 5. Jag är kompromissvillig inom rimliga gränser. Men är det viktiga saker för mig är jag beredd att offra mycket för att få som jag vill.
Det här inlägget postades i Fem en fredag, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Fem en fredag v. 36: Längd

 1. Znogge skriver:

  När det gäller att kompromissa så beror det verkligen på vad det gäller. När det rör sig om vissa saker viker jag inte en tum medan det i andra lägen inte spelar så stor roll!

  Här springs inte heller 😉

  Kram

 2. Geddfish skriver:

  Jag håller nog med dig i det mesta, faktiskt.
  Ingen springning numera, färdigsprungen.
  Har man husdjur tar allt självklart längre tid.
  Kram!

 3. A ROOM OF MY OWN skriver:

  det var långt att köra ensam! ja om morgnarna vill en ha tid på sig. dricka kaffet långsamt och vänja sig vid att vara vaken. om det är något brådskande som står på så kan jag vara väldigt rask! men helst inte

 4. Pingback: Fem en fredag v. 37: Namn - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *