Mellan jobb, ett slags semester – Dag 6

När jag gick upp satt F redan i köket och hade ätit frukost. Katterna hade fått mjukmat och det var bara för mig att fixa kaffe.

På förmiddagen läste jag lite, men sedan åkte vi iväg en stund. Tankade bilen, lämnade pantflaskor och shoppade lite på Stora Coop.

När vi kom hem vilade F en stund och jag pluggade. Han gick ut för att promenera och vi kom överens om att äta ungefär klockan 20. Jag fortsatte plugga, gjorde färdigt en inskicksuppgift och tog sedan tag i maten. Korv i ugn med klyftpotatis.

F kom ganska precis klockan 20 och maten var alldeles strax klar. Vi åt och tog sedan fram ett schackbräde. Jag ska lära mig spela och vi gjorde ett par provpartier. Blev lite trött och vi spelade ett parti Fia på mitt nya spel. Det är så vackert. Men tärningen är värdelös. Ska köpa ett gäng tärningar, är alltid bra att ha ifall man vill spela Yatzy.

F hjälpte mig köpa en e-bok, en kursbok som varit hopplös att få tag på i hela Sverige. Nu har jag den nerladdad från förlaget i USA. Det gick att beställa den som pappersbok, men jag har en  muntlig redovisning på onsdag och det var bråttom.

Vi beställde biobiljetter till nästa vecka när jag är hemma i Stockholm. Man har börjat öppna upp nu, men med avstånd och restriktioner.

Nu ska vi sova så vi orkar med morgondagen.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Mellan jobb, ett slags semester, Växjö. Bokmärk permalänken.

3 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 6

 1. Ingrid skriver:

  Schack har jag aldrig spelat, men Åke påstod att han varit duktig på det i sin ungdom. Jag fick dock aldrig se några bevis på det.
  Här i Klintehamn har Rondo dragit igång filmförställningarna med coronaanpassat avstånd och antal i publiken.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Grattis på födelsedagen! Hoppas att du får en riktigt bra och trevlig dag!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *