Mellan jobb, ett slags semester – Dag 8

När jag vaknade och gick upp klockan 9:00 hade F redan åkt. Kände mig rätt besviken eftersom vi pratat om att äta frukost tillsammans. Samtidigt förstod jag ju att han ville komma iväg så tidigt som möjligt, det är långt att åka till Stockholm.

Jag började dagen med att dricka av teet jag fått, jordgubb och fläder. Det var gott och jag har druckit en kopp upprepade gånger under dagen.

När jag kommit igång lite och vaknat till bar jag in lite fat och en stekpanna jag lånat av Fia. Kollade om tvättmaskinen var ledig och gick in till mig och sorterade tvätt. Tvättade 3 maskiner under dagen.

Förutom att diska och bära ut sopor har jag inte gjort något annat än att plugga. Det är mycket att läsa.

Pratade med B i telefon och fick veta att den pilgrimsvandring som jag tänkt vara med på första helgen i oktober i själva verket är andra helgen. Då kan inte jag eftersom jag jobbar natten före. Synd. Men så är det ju ibland.

På kvällen tog jag en paus och gick in till Fia och U. Drack kaffe med Fia och åt en bit tårta. Sedan tillbaka till böckerna. I deras sällskap mötte jag natten.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Växjö. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 8

 1. znogge skriver:

  Lite snopet att ni inte hann säga hejdå till varandra på morgonen man jag kan förstå att F ville komma iväg i tid. Det är ändå en bit att köra. Mycket plugg nu när du är ”ledig” så någon semester att tala om blir det väl knappast.

  Kram och ha en bra tisdag!

  • Kraka skriver:

   Nej, så mycket semester kan man väl inte påstå att det är. Men jag jobbar inte i alla fall och man får vara glad åt det lilla i livet…
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *