Mellan jobb, ett slags semester – Dag 13

Började dagen med stora ambitioner att dela den lika mellan studier och städning. Nu ska väl erkännnas att så blev det inte. Men å andra sidan är de här 18 dagarna faktiskt min semester. Jag har jobbat hela sommaren, ja ända sedan sista veckan i januari, varje helg. Är med andra ord lite trött för att använda ett understatement.

Jag pluggade en timme. Sedan la jag mig i badkaret och lyssnade på ljudbok. Efter det var klockan mycket och jag kände mig hungrig. Hade inget riktigt lockande att äta. Visserligen finns mat i frysen och jag har bröd sedan inköpet igår. Men nu var det varken riktig mat eller bröd utan pålägg jag längtade efter. Den goda osten är kvar i stugan.

Hämtade bilen i garaget och åkte till Cirkel K i Sollentuna. Brukar välja den framför den som ligger ett stenkast från hemma eftersom det alltid är så rörigt där. I Sollentuna är det oftast lugnt.

Tankade bilen inför morgondagens utflykt och köpte mig en stark korv med frenchbröd. En flaska Cola zero cinnamon också, men den gör sällskap med en likadan i bilen, inköpt i Norsholm.

Åkte därefter till Coop i Rotebro. Torde väl heta Stora Coop skulle jag tro, men är inte helt säker. Shoppade diverse, bland annat en färdig sallad, 2 påsar skorpor (man fick en fin plåtlåda om man köpte två), flytande tvål, och fyra olika sorts peppar som jag ska ha i den där elektriska pepparkvarnen som jag fick i födelsedagspresent.

Åkte hem och satte mig på balkongen. Trots att det var rätt kyligt. Pluggade lite, åt salladen och drack ett halvt glas rött. Lyssnade på ljudbok och slumrade till en kortare stund. När jag vaknade var jag riktigt frusen.

Gick in och la mig i ett varmt bad. Enda sättet att bli varm. Sedan pluggade jag flitigt.


Den som pluggar flitigt får äta en mazarin till kaffet på kvällen. Apropå kvällen så avslutade jag den med säsongens tre första avsnitt av Fråga Lund. Det är verkligen underhållande och jag fick skratta ordentligt.

Det här inlägget postades i Livet, Mellan jobb, ett slags semester, Stockholm. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mellan jobb, ett slags semester – Dag 13

 1. Znogge skriver:

  Med tanke på hur mycket du har jobbat så behöver du unna dig lite ledighet också. Städningen behöver inte alltid prioriteras högst.

  Kram och ha en bra söndag!

 2. Ingrid skriver:

  Fråga Lund är jättetrevligt och jag älskar Robin Paulsson!
  Hoppas att du får en skön söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *