Veckan blev kort på något vis

Måndagen föll bort och tisdagen försvann som en pant till J B Lund. På kvällen pluggade jag, men mer blev det inte.

På onsdagen började jag dagen med kaffe och tända ljus. Läste en stund men bestämde mig för att aktivera mig lite.

”Den vår de svaga kallar höst” diktar Erik Axel Karlfeldt. Här blommar vårblommor minsann. Mitt i höstens framfart.

Åkte till Grand Samarkand. Det enda jag behövde var en överstrykningspenna. Jag har säkert en hel drös liggande, men jag orkade faktiskt inte leta. För helt säker på att jag har dem här i Tornet var jag trots allt inte.


Eftersomm jag kände mig hungrig gick jag till Subway. Det var så länge sedan att jag glömt hur man beställer. Det där med att man ska börja med att välja bröd. Hur som helst var det gott.

Jag hade ambitionen att plugga men fastnade vid playTV och såg programmen om Macchiarini. Helt klart en historia med många bottnar.

På torsdagen sov jag ut utan alarm. Tog sedan itu med ett ärende som i stort sett tog hela dagen. Tröttsamt så det förslår!
Men jag drack kaffe och åt en räkmacka på Broqvist.

Tråkigt nog var det stökigt och jag orkade inte koppla av. Dels var det en tjej som pratade högt i sin mobil och hade ljudet på så man hörde hennes högljudda samtalspartner. Jävla oskick det där med att ha ljudet på! Dels var det en äldre kvinna, troligen med ett förståndshandikapp, som pratade högt med sin väninna som satt mittemot henne. Hon begrep väl inte bättre, men tjejen med telefonen blev jag verkligen irriterad på.

Åkte hem och fick en kopp kaffe hos Fia och U. Sedan har jag lagat middag, ätit, diskat och pluggat. Nu är det strax sovdags.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Veckan blev kort på något vis

 1. Znogge skriver:

  Fullmatade dagar som vanligt! Jag avskyr när folk pratar så högt att jag ofrivilligt blir delaktig i andras samtal. Har man dessutom ljudet på blir det sju resor värre så oskick var verkligen ordet!

  Hoppas du får en bra fredag och en bra arbetshelg för det vankas väl arbete igen kan jag tänka.

  Kram och god morgon!

  • Kraka skriver:

   Tack Znogge! Men jag är faktiskt ledig, så ledig man nu är när man pluggar. Har massor att läsa. Det märkliga upplägget med jobb varje helg är över i och med att uppdraget i Växjö tog slut. Nästa arbetspass är nästa fredag i Eksjö.
   Hoppas du får en lugn och bra dag i gruvan.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *