Helgdagskväll i Tornet

Efter nattens jobb i Eksjö, en singelnatt, är jag ledig över helgen. Natten var helt okej och Eksjös IVA är verkligen en så bra arbetsplats. Man brukar prata om ur askan i elden. men det här känns som att doppa fötterna i en blå lagun med klart vatten efter månaderna i Växjö. Jag hoppas de gör beställningar även nästa år. Jag har pass bokade in i december. Hade kunnat få fler än dem jag bokat, men jag hade redan bokat en massa pass hemma på Karolinska Huddinge. Längtar hem lite också just nu.

Efter hemresan, inklusive en paus på en rastplats då jag drack kaffe och åt medhavda smörgåsar, gick jag snabbt och la mig. Fixade bara lite åt kattpojkarna först. Somnade snabbt.

Vaknade vid 16-tiden och drack kaffe. Funderade lite på hur jag skulle planera kvällen. Bestämde mig för hämtpizza från Spetsmossens pizzeria. Jag gillar verkligen deras pizzor. Ringde och beställde en Baba jaan;  Oxfilé, fetaost, ananas, bearnaisesås, jordnötter, jalapeños. Den skulle vara klar på en kvart och enligt gps:en tar det 13 minuter fårn Stojby och dit. Så det var lagom tid, skulle ju få på mig ytterkläder och skor samt gå till bilen.

När jag kom hem serverade jag först lite mjukmat till Kingston, Orvar verkar föredra torrfoder men smakade givetvis också lite på den mjuka maten. Bar sedan upp pizzan, vin, glas, hushållspapper och laptopen till rummet uppe i Tornet. Tittade på Muren medan jag åt och fortsatte sedan med första avsnittet i säsong 3 av The Sinner.

Hann med ett avsnitt av Grantchester också innan det var sovdags. Det fick bli en ganska tidig kväll trots allt.

Det här inlägget postades i Eksjö, Livet, Mitt nya (arbets-)liv, Växjö. Bokmärk permalänken.

3 svar på Helgdagskväll i Tornet

 1. Znogge skriver:

  Härligt att du trivs med din nya arbetsplats. Fötter i en blå lagun låter som en lisa för själen…

  Kram och sov gott!

 2. Ingrid skriver:

  Då har vi sett ungefär samma tv-program, för jag såg också The Sinner och Grantchester efter några avsnitt av Grand Hotel och nu är det läggdags för mig också.
  Sov så gott!
  Kram, Ingrid

 3. skogsnuvan skriver:

  Det lät gott. Jag äter väldigt sällan pizza för vi har ju två mil till närmaste pizzaställe men jag gillar det när jag någon gång äter det. Här är det mulet och igår regnade det 20 mm.Älgjakt på full gång utanför och timmerbilarna far på vägen. Ha en bra dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *