Nog borde jag väl kunna få en semla

Det är tisdag. Så visst borde jag väl få en semla. Nähä, inte det. Men en bulle  kan jag väl få?

Den här dagen blev det ingen semla, inte ens en bulle. Men det blev en bra dag ändå.

Under dagen pluggade och städade jag lite omväxlande. På eftermiddagen, då det var nästan kväll, fick jag hjälp att bära ner mina däck till källaren. Trappen är fruktansvärt brant och efter att jag nästan ramlade i lördags bad jag om hjälp. Har haft flera patienter som ramlat baklänges och slagit i huvudet. Ingen av dem finns mer. Det är väldigt farligt att ramla på det viset.

På kvällen gick F och jag på bio. Honest Thief med Liam Neeson. Det visade sig vara en bra film. Lagom med spänning och lagom med romantik. Något som också var lagom var trängseln i biosalongen. Filmen visades i den största salongen, Kista 1. Jag och min son hade platser mitt i salongen. Övriga platser var tomma. Förresten verkade det överhuvudtaget inte vara några andra i hela biografen. Utom personalen och så vi.

Nu är jag hemma, välkomnades av pojkarna vid dörren då jag kom hem. Serverade mat, både torrfoder och mjukmat. Båda pojkarna har ätit och ägnar sig nu åt pälsvård. Själv ska jag dricka en kopp kaffe.

Det här inlägget postades i Film, Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nog borde jag väl kunna få en semla

 1. Znogge skriver:

  Vilken bra dag. Så skönt att du fick hjälp med däcken för vissa saker är snudd på omöjliga att hantera själv. Trevligt med bio och så bra att det knappt var något folk där. Själv kan jag inte minnas när jag var på bio senast…

  Kram och god morgon!

  • Kraka skriver:

   Källartrappan är verkligen omöjlig. Smal och brant. Två av F:s kompisar hjälpte mig, tog ett däck i varje hand och bar ner. Själv behöver jag bära däcket med båda händerna. Det är vid sådana tillfällen jag inser att jag blivit gammal för jag kunde också bära däck på det sättet när jag var ung.

   Kram och godmiddag!

 2. Ingrid skriver:

  Tala om att ramla baklänges! Det gjorde min svärson, sicilianaren, i början av 2020. När han kom in till akuten gav läkarna inte familjen något hopp om att han skulle överleva, men han var seglivad och efter en och en halv månad var han hemma igen.
  Hoppas att du haft en lugn natt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Tack! Jag har sovit som en sten. Vaknade nu, vid halv tolv. Men det är bara bra att jag sovit ordentligt för inatt ska jag jobba.

   Så skönt att det gick bra för din svärson. Det gör det ju ibland, men ingen av de patienter jag haft på IVA har klarat sig. Halkat på isfläckar hade de gjort, en i år och en för många år sedan. Vissa patienter och anhöriga glömmer man aldrig.

   Har du sett den nya serien på TV4? Level. Jag såg 2 avsnitt inatt innan jag la mig,

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *