Fredag stundar helgen till

Vet inte riktigt vad jag ska säga om fredagen. Hade tänkt mig en dag sjudande av aktivitet. Hemma alltså. För ut ska man inte i onödan. Har för mig att man sagt att det är mataffären och apoteket som man får gå till. Så ska man ju gå på restaurang förstås. Inte för att det är bra smittmässigt utan för att skydda företagens ekonomi.

Alltså började vi med restaurangen. Min son och jag. På McD är det bordsservering efter att man gjort sin beställning i en automat. F skulle jobba så vi var där strax efter klockan 8 och då var det bara vi. Kaffe och två McToast åt jag. F åt någon annan kombo.

Jag gick hem och pluggade en stund. Men efter en natt då jag sovit alldeles för lite var jag trött och slutligen gav jag upp och la mig för att vila en timme eller så. Det blev eller så. För när jag vaknade var klockan över halv fem och jag skulle på styrelsemöte i studentkåren klockan 18:00.

Struntade i att klä mig, gjorde kaffe och letade fram de dokument jag behövde till mötet. Bestämde mig för att säga som det var, jag var inte klädd och det skulle bli utan kamera från min sida.

Efter ett mycket bra möte pluggade jag och senare tittade jag på Sven Wolter – 65 år på scenen. Ett mycket bra porträtt av S W som jag tycker du ska se, finns kvar cirka ett halvår framåt.

Värmde lite mat från frysen, drack ett glas vin och pluggade en stund till. Plötsligt var klockan runt ett på natten. Då gick jag och la mig. Ropade: ”finns det någon katt som vill sova med mig” och genast galopperade Orvar in och la sig. Efter en stund kom även Kingston och gjorde oss sällskap.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

2 svar på Fredag stundar helgen till

 1. Ingrid skriver:

  Minnesprogrammet med Sven Wollter ska jag passa på att se medan det finns kvar.
  Du har det gott med dina katter minsann. Sängvärmare är inte att förakta!
  Kram, Ingrid

 2. Znogge skriver:

  Men det blev väl ändå en helt okej dag. Skönt att skippa kameran och slippa att klä sig. I vissa lägen är det bästa att vara helt ärlig.

  Kram och god lördag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *