Sånt som gör mig glad – Bloggutmaning i december 12

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i december med en fråga att besvara varje dag.

 

Vad gör dig glad just nu?

Det finns naturligtvis en massa saker som gör mig glad. Små saker i vardagen. Katterna. Min son. Vänner. Men det som på ett högre plan gör mig glad är att ett vaccin finns mot Covid-19 och att det snart kommer att gå att vaccinera sig även i Sverige.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i december 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sånt som gör mig glad – Bloggutmaning i december 12

  1. Znogge skriver:

    Jag kan bara hålla med dig om vaccinet. Frågan är bara om jag kan ta det för egen del eftersom jag fått allergisk reaktion av andra läkemedel. Förvisso ingen allergisk chock men medicineringen fick ändå avbrytas… Alltid är det något 🙁

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *