Lucka nummer 11 – Något jag aldrig kommer göra igen

Johanna Kajson har även i år en julkalender med en fråga att besvara varje dag.

Temat ”LÄRDOMAR UNDER ÅRET” handlar helt enkelt om att i varje lucka landa i vad som hänt under detta mycket speciella år – 2020 – när det mesta blev inställt och mångas liv vändes upp och ner…

 

Något jag aldrig kommer göra igen

Man ska aldrig säga aldrig. Men jag skulle vilja påstå att jag aldrig vill flytta ihop med någon igen. Har man inte för avsikt att fostra barn tillsammans så finns det ingen anledning att bo ihop. Som särbo kan man ha kvalitetstid tillsammans och låta städning, tvätt och andra nödvändiga saker stanna utanför tvåsamhetsgemenskapen. Tänk bara så skönt att slippa bråka om tvätten och städningen. 🙂

 

 *Detta är en del i Kajsons julkalender – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Det här inlägget postades i Kajsons julkalender 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Lucka nummer 11 – Något jag aldrig kommer göra igen

 1. Znogge skriver:

  Särbos tror jag är ett mycket bra alternativ och speciellt om man inte är purung och båda har sina egna vanor och rutiner.

  Kram och god kväll!

 2. Micke skriver:

  Att bo var för sig har väl sina fördelar, har ju dock levt med min fru i 30 år ungefär så det hade nog varit svårt att anpassa sig till det nu.
  Men jag förstår verkligen tanken där.

  Tillönskar dig en fin kväll nu, det ska jag ha.

 3. Linda Odelmar skriver:

  Att bo var för sig kan vara praktiskt, man får ju rå om sitt eget mellan varven, kickade förbi eftersom jag också är med i adventskalendern och nyfiken att se vad andra svarat. Ha en fortsatt trevlig dag..

 4. Ingrid skriver:

  Jag skulle inte heller kunna tänka mig att flytta ihop med någon igen. Man blir så bortskämd med att rå sig själv och göra vad man vill, när man vill.
  Min mamma som blev änka när hon bara var 44 är levde ensam i många år, men på sin ålders höst träffade hon en man som hon blev väldigt förtjust i. De flyttade dock aldrig ihop utan levde som särbos.
  Ha en fin Luciadag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *