Amatörmässigt trams – Bloggutmaning i december 15

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i december med en fråga att besvara varje dag.

 

Senaste gången du blev riktigt irriterad.

Igår blev jag riktigt irriterad. Jag fick ett sms. Ja, jag var ju inte den enda som fick detta sms som helt saknade substans.
I andra länder gör man saker för att stoppa smittspridningen. I Sverige skickar man ett sms. Ett sms som inte innehåller något annat än en uppmaning att följa råden. Inga råd finns, ingen länk utan man ska själv leta reda på de där råden. Råden som förresten liknar blaha blaha. Den som inte redan förstått att den här pandemin är på riktigt och att man måste skärpa sig kommer inte att göra det av det där sms:et. Det är ju bara att kolla hur folk julshoppar och trängs. Som sjukvårdspersonal som jobbar med de svårast sjuka covidpatienterna känner jag mig kränkt av att man skickar ut ett sådant sms. Gör nåt för bövelen istället för att fortsätta med amatörmässigt trams!

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i december 2020, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *