Gäst hos SaraMadeleine

Idag, dagen före julafton, har jag fått äran att skriva ett inlägg i Orsakullans adventskalender.

in där och läs

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Gäst hos SaraMadeleine

 1. Znogge skriver:

  Det ska jag självklart göra.

  Önskar dig en fin lillejulafton!

  Kram

 2. skogsnuvan skriver:

  Så skönt att du får vara ledig i helgen och det är du verkligen värd. Här faller det julesnö och vi har lite vitt på marken men inte så mycket så det stör. Jag vill tacka dig för dina bloggar som jag läser med stort intresse. När man bor i skogen så är det viktigt med de kontakter och bloggvänner jag har. Vi blir bara 4 st i jul och inte så många som vi brukar men huvudsaken är att vi inte blir sjuka. God Jul och gott nytt år som vi hoppas blir bättre än det här året.

 3. Ingrid skriver:

  Så spännande! Givetvis ska jag läsa vad du skriver där.
  Ha en riktigt God Jul!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *