Livet går, kanske, vidare – Bloggutmaning 2021

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag.

 

Nytt år, nya möjligheter. Vilka möjligheter ser du med 2021.

Jag ser egentligen inte några möjligheter med 2021. Kanske blir det bättre 2022? Läste just att det råder brist på vaccin i EU. Det beror på den byråkrati som råder angående godkännande av nya vacciner. EU är en koloss på lerfötter och en sådan är svår att både styra och vända runt.
Även med en god tillgång på vaccin skulle det ta lång tid innan det vänder. Finns det sedan inget vaccin kommer det att fortsätta välla in covid-patienter på våra sjukhus. Människor kommer att dö och många av dem som trots allt överlever kommer att ha men för livet.

På det privata planet blir sorgen efter S bara värre och värre. Att hon inte fick någon grav att sörja vid gör det till en never ending story. Det går inte att gå vidare och försonas med det som hände.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2021, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Livet går, kanske, vidare – Bloggutmaning 2021

 1. Ingrid skriver:

  Så tråkigt att du känner sån pessimism inför det nya året och att sorgen efter S är så tung. Jag hoppas att du snart mår bättre och finner glädjeämnen i livet också!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   När ministrarna, ja till och med själva statsministern, visade ett sådant förakt för oss i vården genom att bryta mot självklara regler som han dessutom dundrat om att vi andra ska hålla då rasade jag ner i ett stort, svart hål. Vi kommer att få dras med den här pandemin hela året. Senaste arbetsnatten drabbades jag av en panikattack i den där skyddsutrustningen. Trodde jag skulle få en hjärtattack. Kunde inte andas.
   Sorgen efter S är för alltid. Man ska inte dö när man bara är 34 år. Hon var en familjemedlem och skulle självklart överleva mig.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *