Från hopp till förtvivlan – Bloggutmaning i januari 30

Orsakullan, Madeleine, har en bloggutmaning i januari med en fråga att besvara varje dag

 

För ett år sedan så…

Visste varken jag eller knappast någon att vi skulle få en pandemi som på ett så dramatiskt sätt skulle förändra våra liv för all framtid. För även om mycket kommer att kunna normaliseras då cirka 80% av världens befolkning är vaccinerad så kommer inget någonsin att bli som förut. Dessutom kommer det att ta mer än överskådlig tid tills en så stor andel av befolkningen är vaccinerad.

Jag visste heller inte att vår älskade Saila skulle vara borta för alltid. Troligen mördad, även om polisen avskrev det på grund av bristande bevis. Pandemin var en av orsakerna till att man inte orkade utreda ordentligt.
Hon var min sons käresta och min älskade svärdotter. Även om de hade en avochpårelation så är jag övertygad om att det skulle ordnat sig för dem till sist. Om de bara fått tiden. Tiden som nu runnit ut som sanden i ett timglas. För alltid.

Det här inlägget postades i Bloggutmaning i januari 2021, Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *