Solig lördag med förhinder

Vaknade en stund före alarmet och var uppe tidigt. Tog det lugnt och avsåg att plugga, städa och ta en promenad om vädret var bra. Det var det. Solen sken och det var cirka 8 minusgrader.

Kom aldrig iväg ut. Har ont i benen och börjar få ont i armarna också. Typiska influensasymptom. Men jag var förberedd på att det kunde bli så. Egentligen är det lite skönt att få något slags reaktion så jag vet att det är en process på gång. Hur ska man annars kunna vara säker på att man verkligen utvecklar antikroppar.

Har vilat mycket. Men också pluggat i 4 timmar. Så det får väl duga. Druckit mycket kaffe. Ätiti den resterande biten smörgåstårta till lunch. Funderade på att köpa mig något till middag. Men det fick bli 4 After eight och 3 geléhallon. Kaffe till det förstås.

Avslutade kvällen med ett avsnitt Scott & Bailey. Klockan 21 ansåg jag att det var sovdags. Ljudbok att somna till.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Solig lördag med förhinder

 1. Ingrid skriver:

  Hoppas att du inte får så stora besvär, men det är nog ganska vanligt. Jag har bekanta som jobbar inom vården och de var tio stycken som fick sina sprutor på samma gång och av de tio fick nio olika symptom efter den andra sprutan, så det får man nog vara beredd på.
  Ha en skön söndag!
  Kram

 2. Znogge skriver:

  Så skönt att du är bra i dag. Det går ju lika bra att promenera en söndag 😉

  Kram och god söndag!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att må bra igen. Men jag ska väl erkänna att så värst mycket promenerande blev det inte. Men bättre mathållning än igår.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *