Just an ordinary day, this Saturday

Pojkarna väckte mig redan halv sju. De ville bara gosa lite. Kingston slickade mig i ansiktet och Orvar klev runt på mig. Men när jag sa att vi skulle sova lite till la de sig till rätta och vi somnade om.

När vi gick upp gjorde jag frukost och försökte övertyga pojkarna om att äta torrfoder eftersom mjukmaten var slut. Glömde köpa igår. Kingston gav sig inte förrän jag loggade in på Bitiba och beställde. När jag var klar åt han snällt av torrfodret. Men jag planerade att köpa lite Mjau senare idag. Kanske när folk bänkat sig framför TV:n för att titta på Mello istället för att drälla runt och trängas i affärerna. Men medge att Kingston är en smart snubbe. 🙂 Till sist kom även Orvar och åt.

Tog ett bad och satte mig sedan och formulerade mina två svar på Månadens tema, en bloggutmaning skapad av Ugglan & Boken. Att det blev två svar beror på att jag startade en månad försent. Åt lite smörgåslunch och drack ett par koppar kaffe.

Sedan tog jag tag i några nödvändigheter:

 • Bytte handdukar.
 • Plockade ihop, och gick ut med, det som skulle till återvinning.
 • Diskade.

Sedan åkte jag till stugan för att kolla att allt var okej. Eldade för att få ut lite fukt. Det tar tid att få det att brinna i spisen när det är kallt. Man måste vara försiktig så inte den kalla skorstenen gör att det ryker in. Det tog en timme innan jag fått eld som verkligen brann.
Mellan mina turer till spisen pluggade jag. Blev inte så mycket effektiv tid tyvärr.
Chattade med C, en klasskamrat från Fjellstedtska. Nu blir det ingen klassträff i år heller. Om inget under inträffar och just den sortens under tror jag inte på. Jag saknar att träffa människor jag tycker om. Tyvärr tror jag det tar år innan vi kan ses igen. Men det finns hopp i att kunna träffa andra som också fått båda sprutorna. Under förutsättning att de inte varit alltför vidlyftiga i sina kontakter. Vaccinet skyddar inte mot flera av mutationerna.

När jag åkte hemåt var jag ordentligt kall, speciellt om fötterna. Men innan jag kom till Rotebro var jag varm. Skönt med en ordentlig bil där värme och annat fungerar.

Köpte Mjau, både i sås och i gelé. Till mig själv köpte jag middagsmat, mandelkubb och pepparkakor.

När jag kom hem fick två lyckliga katter äntligen en rejäl middag. Själv drack jag kaffe med en kubb.

Efter lite funderande kom jag på att klockan var 19:30 och att jag borde äta. Värmde en paj med tacofärs och slog upp ett glas rött. Tittade på ett avsnitt av Scott & Bailey och sedan ett av En mördare bland oss. Sedan gjorde jag en tidig kväll. Trött!

 

*Tror jag använt den låten tidigare. Men tro mig, den är rätt bra. Låten heter Ordinary song.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Just an ordinary day, this Saturday

 1. Znogge skriver:

  En bra lördag helt enkelt! Visst längtar man till normalare tider igen, när det nu blir…

  Kram och god söndag!

 2. Micke skriver:

  Torrfoder är i stort det det enda våra får, specialfoder i förebyggande syfte med inriktning mot ”stenar i urinen” som vår numera bortgångna Zenith opererades för.
  Dyrt men värt att satsa på tycker vi med tanke på att Zillen är bror till honom.
  Man vet ju aldrig.

  Ja, normala tider längtar vi alla till, att kunna gå ut utan att tänka på avstånd mm.
  Tyvärr får vi väl hålla ut ett tag till, detta året blir väl som det blir också antar jag.

  Ha en fin söndag nu Kraka.

  • Kraka skriver:

   Kingston har ju känslig mage så jag ger dem Intestial, ett veterinärfoder från Royal Canin.

   Ha en fin söndag du också!

 3. Ingrid skriver:

  Det låter som en ganska behaglig lördag.
  ”En mördare bland oss” har jag inte sett ännu, men den finns väl kvar ett tag till.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *