Påskpresent till alla mina läsare

Det är påsk, den högtid på året då jag brukar på i kyrkan och följa påskens Bibeltexter. För andra året i rad är självsamhet och avstånd temat för oss alla. Detta på grund av den pandemi som härjar över hela jordklotet. Vem som blir dödligt sjuk vet man aldrig i förväg. Det kan vara jag, det kan vara du. Eller någon som står oss nära. Vi måste vara rädda om varann. Även om vi tycker det är jobbigt.

De flesta av oss har nog mat på bordet och kanske till och med lite påskgodis. Godis hör påsken till i vår västerländska tradition. Vi har det nog ganska bra, även om en och annan känner sig ensam när det är storhelg.

Om vi lyfter blicken lite utanför vår egen bekvämlighetszon kommer vi att upptäcka att livsvillkoren inte är lika för alla medmänniskor. Några, ja ganska många faktiskt, har inte ens mat för dagen och lider av näringsbrist. Den som är undernärd riskerar inte bara att svälta ihjäl, man har även en ökad risk att drabbas av infektionssjukdomar.

Som en gåva till er alla som följer min vardag här i bloggen vill jag därför ge er en gåva som kommer barn med särskilt behov av näringstillskott till godo. Tre påsar av denna speciella nötkräm per dag räddar ett barns liv. Jag ger er 30 påsar, fördelade i tre påskägg.

 

GLAD PÅSK!

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

4 svar på Påskpresent till alla mina läsare

 1. znogge skriver:

  Den enkla sanningen är att det finns många som inte alls har det så bra tyvärr, både i vårt land och i andra länder. Vilken värdefull gåva du ger!

  Kram

  • Kraka skriver:

   Ja, det är många fler än vi tror. Både här hemma och ute i världen.

   Ha en fin påsk!

   Kram

 2. znogge skriver:

  Glad Påsk till dig också så klart!

  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *