Slut på det roliga och tillbaka i vardagen

Så var det slut på det roliga och dags att resa hem igen. Men först var det frukost.

Eftersom man inte får ha buffé hade man löst det så att man fick in bröd, ost och skinka, Kaffe och juice hämtade man själv. På bordet låg en lapp att kryssa i vad man ville ha. Det fanns massor av saker att välja på.

Jag kompletterade med yoghurt och granola, äggröra med bacon, franska ostar, salami och ett litet wienerbröd. Man kunde beställa in mer om man ville, men den frukosten var gott och väl tillräcklig.

Gick till mitt rum och passerade några av fotona på väggarna. De ser så unga ut, männen som man vuxit upp med i filmens värld. Födda 1930 och 1937.

När jag kom till rummet la ja mig på sängen i en kvart. Satte alarmet för att inte försova mig, skulle ju packa också.

Klockan var nog ganska precis 11:00 när jag klev ut genom dörren till rummet. Tanken var att gå på stan en stund, men jag ändrade mig. Det verkade mulna på och inbjöd inte till någon promenad. Istället åkte jag hem och mycket riktigt började det snöa på hemvägen.

Trots mitt avkopplande dygn var jag märkligt trött och la mig att vila när jag kom hem. Pojkarna gjorde mig sällskap och la sig vid mina fötter och ben. Vi sov i flera timmar.

När jag gick upp tog jag först ett varmt skumbad. Hemma behöver jag inte oroa mig för att det ska bli för varmt. Det var som vanligt cirka 18 grader inne. Bara att få sova utan att frysa var en bonus på hotellet. Inatt ska jag prova mina nya täcken. Det gäller bara att få på sig tillräckligt många så måste det rimligen bli tillräckligt varmt.

Kvällen har vi tillbringat med att äta, mjukmat till pojkarna och jag åt köttbullar. Pluggade ett par timmar med avbrott för att titta på Veckans ord med Kristian Luuk. Ägg var ordet den här gången.

Imorgon är det arbetsdag och kvällen fick bli tidig. Skulle verkligen behöva vara ledig längre. Men det dröjer några veckor till lite sammanhängande ledigt.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Slut på det roliga och tillbaka i vardagen

 1. znogge skriver:

  Vilket härligt dygn du har haft! Frukosten verkade lösas på ett bra sätt . Det är verkligen guldkant på tillvaron att bara få koppla av och njuta. Nu är jag ledig två dagar men på något vis så känns det som om det inte räcker…

  Kram och god kväll!

  • Kraka skriver:

   När man är riktigt trött och sliten räcker det inte med ett par dagar. Man behöver lång ledighet.

   Ha en fin fortsättning på kvällen!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *