Stress, allergi eller tandvärk

När jag vaknade var hela mitt högra öga helt igensvullet, gick inte ens att öppna. Jag fick nästan inte på mig mina glasögon på grund av svullnaden. Gick och la mig en stund till med en handduk på kudden. Möjligen var det lite bättre när jag vaknade nästa gång, men det var marginellt.

Jag vet att jag kan få den här reaktionen av stress, men det hade kunnat vara kvalsterallergi eller, i värsta fall, en reaktion på en djup infektion under en tand. Vet i skrivande stund inte vad som är orsaken och jag är visserligen mycket bättre, men inte bra.

Klockan 11:00 hade jag tvättstugan och bestämde mig snabbt för att strunta i de vinterkläder jag tänkt tvätta. Istället, efter att jag var klar med den vanliga klädtvätten, tvättade jag den tunna madrassen, täckena och kuddarna. Ifall det skulle vara en kvalsterallergisk reaktion.

När jag var klar med tvätten pluggade jag några timmar. Åkte sedan iväg med F för att shoppa lite fikabröd. Vi skulle fika hemma hos honom och jag skulle hämta matvaror ur hans frys. Har en del där som jag hade med från Stojby.

När jag kom hem igen bäddade jag med nya lakan och örngott. Hoppas nu att jag slipper svullna igen. Helst vill jag att den svullnaden som är kvar ska försvinna.

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

3 svar på Stress, allergi eller tandvärk

  1. Ingrid skriver:

    Hoppas att du kryar på dig och vaknar pigg och utvilad i morgon.
    Kram, Ingrid

  2. Znogge skriver:

    Men vilken otur. Hoppas du vaknar helt pigg och kry i dag.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *