Sommarledighet, aka semester – Dag 17

Den här dagen var som de flesta andra dagarna under ledigheten. Vaknade vid 8-tiden, låg kvar i sängen och läste nyheter och bloggar. Lyssnade sedan på dagens  sommarprogram med Mikael Dolsten. Gick ut tillsammans med katterna och vattnade.

Sedan drack jag kaffe och lyssnade på Tareq Taylors program från igår. Det var väldigt varmt ute och katterna kröp in i grönskan. Men ibland passade de på att gå in till grannen en stund. Tror att hon kanske har möss under huset och dessutom fåglar som bor under takpannorna. Spännande att hålla koll på.

Visste att jag skulle behöva åka hem hem stund för några ärenden. Hämta några saker bland annat. Men jag drog på det länge innan jag kom iväg.

Första mogna hallonet. Men fler är på gång. Har jag tur blir det riktigt många hallon i år, men det skulle behöva komma regn för det är väldigt torrt.

Det är min parkeringsplats. Det finns ogräs på den och jag har fått en skriftlig varning. Att dom bara orkar. Själv har jag inte orkat rensa den i värmen. Jag har prioriterat att försöka återhämta mig så jag kan börja jobba igen om en vecka.

När jag var klar hemma pratade jag en stund i telefon med F. Vi bestämde att ses imorgon. Sedan åkte jag till Stora Coop i Bromma blocks. Jag hade ringt innan för att kolla om de hade öppet. Jodå, det hade de. Men shop express låg nere så man var tvungen att betala i manuell kassa. Det var däremot väldigt få kunder eftersom media skrivit att Coops affärer var stängda. Den där betalningsappen som media skriver om som det enda sättet att betala krånglade sa man. De hade fått testköra den under en period och det hade gått bra. Men när man sedan släppte lös den i ett stort antal affärer så blev den överbelastad. Jag hade inte ens hört talas om den innan. Laddade ner den innan jag ringde, men det hade jag ju inte mycket nytta av.

Jag köpte mat till imorgon kväll, fikabröd till imorgon eftermiddag, bröd och annat till mig och sushi att äta som middag.

När jag kom hem till stugan gjorde jag följande i nämnd ordning. Packade ur bilen, parkerade, släppte ut katterna, packade in det som skulle in i kylen och gick ut  och satte mig för att äta.

Klockan är 21:29 och jag tänker göra kväll. Titta lite på playTV och bara vara. Imorgon börjar min sista lediga vecka.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Sommarledighet, aka semester – Dag 17

  1. Znogge skriver:

    Det verkar helt rubbat att få en varning för att det är ogräs på din parkering. Det syns ju knappt? Jag hade fått spader faktiskt.

    Kram och god måndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *